Meer resultaten voor laarzen kuitmaat

laarzen kuitmaat

Dit voor de juiste draagcomfort en mooie pasvorm. Bij de meeste artikelen staat een maattabel, zoals hieronder weergegeven met de voetmaat Grobe, schachthoogte Hohe, normale kuitmaat Wade Normalschaft en wijde kuitmaat Wade Weitschaft. De hoogte van de laarzen neemt iets toe met de schoenmaat en kuitmaat.
Kuitmaat calculator.
Waardering 9.2 out of 10, based on 1280 customer reviews. Bereken hier eenvoudig welke kuitmaat u van ons nodig heeft. Vul hiernaast uw maten in en wij geven u de link naar alle laarzen in uw maat. Meet aub uw kuit al zittend op het breedste punt.
Hoe moet ik mijn laarzen opmeten schachthoogte en schachtomtrek.
De omtrek van de schacht is de grootst meetbare omtrek rondom de schacht van de laars. Dus bij korte laarzen is dat vaak aan de bovenzijde van de laars, heb je hoge laarzen, dan is vaak bij de kuiten. Let er hier ook op dat het materiaal of afwerking van de laars bepalend is.
Maattabellen Dames laarzen met smalle en brede schacht jjfootwear.nl.
Als laatste punt is het belangrijk de kuitwijdte juist op de meten. JJ Footwear werkt met variowijdtes. Dit betekent dat je, als je wijdte 3XW is, een laars met 2XW/3XW dient te nemen. Klik hier om de tabel groter te bekijken.
Laarzen brede schacht kopen? Laarzenwinkel.com.
Deze prachtige laarzen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in de schoenmaten 36 t/m 42. Heeft u moeite met het berekenen van uw kuitmaat? Gebruik dan de speciale Kuitwijdte Calculator en kom er direct achter welke laarzen precies bij uw kuitmaat passen.
Kuitmaat opmeten Laarzenwinkel.com.
De hoogte van de laarzen passen zich als het ware aan naar de lengte van de voet, zodat de verhouding altijd in evenwicht is. JJ Footwear is een merk van Nederlandse bodem dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van laarzen voor mensen met een afwijkende kuitmaat.
Laarzen Dames laarzen met smalle en brede schacht jjfootwear.nl.
Dames laarzen van JJ Footwear. Dames laarzen zijn de specialiteit van JJ Footwear. JJ Footwear is met name gespecialiseerd in dames laarzen met smalle schacht XS/S, dames laarzen met normale schacht M/L en dames laarzen met brede schacht L t/m XXXL.

Contacteer ons